Mountainbikes

För er som är på jakt efter en mountainbike eller liknande har vi just nu ett ganska bra utbud i vår butik. Cyklarna finns i olika modeller, märken och färger. Vi har 24 och 26 tums samt även några 28 tums cyklar i denna stil.

Just nu har vi även en jättetuff Cresent pojkcykel till salu, se bild.

Passa på att kika in till oss nu för att hitta en cykel som passar ditt barn/din ungdom eller kanske dig själv 🙂

Varmt välkommen!

Öppettider Kristi himmelfärdshelgen

På Kristi himmelfärdsdag den 30 maj har vi stängt i vår butik och cykelverkstad men fredagen den 31 maj har vi öppet som vanligt klockan 11 – 15.

Vi kommer i fortsättningen inte att sälja vuxenkläder i vår secondhandbutik utan efter sommaren kommer vi enbart att fokusera på barnkläder. I och med att vi redan tagit bort vuxenkläderna har vi nu ännu mer plats för cyklar i vår butik 🙂

Vi kommer att göra bättre plats i butiken för produkterna som vår sömnadsavdelning tillverkar och dessutom skylta upp allt bättre och snyggare.

Varmt välkommen!!!

Lördagsöppet 25 maj

Nu är det dags för lördagsöppet hos oss igen 😀 Vi har öppet kl 11 – 16!

Vi har fått in lite nya produkter från vår sömnadsavdelning som vi nu har till försäljning i vår butik. De har sytt upp två typer av förkläden, nämligen snygga små trädgårdsförkläden med fickor samt grillförkläden. Vi har dessutom snygga sommarhattar i olika färger och storlekar.

Sommarhatt samt trädgårdsförkläde, med smarta fickor, från vår sömnadsavdelning. Skjorta från vår secondhand.

Vi har såklart också många återvunna nyservade cyklar till salu. Kika in för att provcykla och förhoppningsvis hitta en cykel som passar just dig 🙂

VARMT VÄLKOMMEN till K2C 😀